Chat with us, powered by LiveChat Spatrend - The Lifestyle Company: jacuzzi, tuinmeubelen, sauna en grill
 • HotSpring Hot Tubs

  Massagezwembaden in nieuwe stijl

 • Premium tuinmeubilair

  Versier uw omgeving met klassieke of moderne ketri-meubels!

 • Softub jacuzzi's

  Massagezwembaden in nieuwe stijl

 • Kamado Chef BBQ's

  Traditionele houtskool keramische grills

 • Broil King Grills

  Moderne gasgrill van Broil King

SPA’S

Heeft u altijd al gedroomd van een Jacuzzi in uw eigen tuin maar nog nooit de perfecte spa gevonden? Bezoek onze showroom in STEK87 in Valkenswaard en ontdek de wereld van moderne ontspanning. Tijdens de open dagen hebben we verschillende speciale aanbiedingen voor u op onze topmodellen Jacuzzi’s, buitenmeubelen en andere buiten accessoires zoals sauna’s en grills.
Laat ons uw vragen beantwoorden tijdens uw bezoek en een kop koffie. Met seizoensproducten en persoonlijke aanbiedingen willen we samen met u op zoek naar de perfecte spa waar u nog jaren plezier van heeft.

SpaTrend staat vooraan om de nieuwste wellness-innovaties te introduceren op de Nederlandse markt. Zo kunnen we u altijd een vernieuwend en exclusief assortiment aanbieden. Onze showroom is met oog voor detail ontworpen om al uw zintuigen te prikkelen. U kunt er al onze artikelen zien, aanraken en testen.

Experts op het gebied van spa’s

De afgelopen 15 jaar heeft ons team meer dan 2000 klanten geholpen met het vinden van de jacuzzi die het beste bij hun levensstijl past. Laat ons helpen bij het kiezen van uw eigen HotSpring Spa.

Laat ons helpen bij het kiezen van uw eigen HotSpring spa.

Bezoek onze showroom

Hoi! Ik ben Simon. Ik heb een grote passie voor spa’s en het hele buitenleven. Ik laat u graag onze HotSpring spa’s zien. Laten we samen de perfecte spa kiezen die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Zullen we een afspraak in onze showroom in Valkenswaard maken?

Outdoor en indoor

Als leverancier van Jati & Kebon tuinmeubelen zorgen wij voor een sfeervolle en stijlvolle en bovenal comfortabele buitenruimte. Met het exclusieve assortiment van Jati & Kebon wordt uw tuin een volwaardige buitenkamer.

De ultieme BBQ

De keramische BBQ van Kamado is het resultaat van jarenlange productontwikkeling en uitvoering van perfectie. De keramische technieken hebben geresulteerd in een schitterende en duurzame oppervlakte van de buitenkant van de barbecue. De kleuren en glazuren zorgen ervoor dat onze producten ook een lust voor het oog zijn. Gecombineerd met een optimale grill prestatie heeft u met de Kamado grill de ultieme BBQ!