Chat with us, powered by LiveChat Broil King - grill and bbq - SpaTrend

Broil King – Fantastisch barbequen, elke keer weer!

Onze buitenkeukens en barbecues zijn ideaal voor iedere tuin, dakterras of balkon.

  • Broil King

    Fantastisch barbecuen, elke keer weer...

Broil King is het Canadese barbecue-merk dat u het hele jaar door barbecueplezier garandeert. Maak kennis met de high-end buitenkeukens waarmee u een onovertroffen bakresultaat bereikt.

Broil King staat bekend als fabrikant voor een fantastische buitenbeleving. Nu kunnen we deze traditie uitbreiden dankzij de introductie van onze nieuwe houtskool barbecue, de Broil King Keg.

Geïnspireerd door professionele keukenapparatuur en ontworpen voor de echte buitenkeuken enthousiasteling. De Broil King Imperial 90 XL laat u echt genieten van de mooie momenten samen met familie en vrienden. De Imperial 90 XL onderscheidt zich door zijn twee onafhankelijke ovens die garant staan voor een ongeëvenaard gebruiksgemak. De kleinere oven kan bijvoorbeeld gebruikt worden als schroeizone voor steaks, hamburgers of andere gerechten die u snel wil dichtschroeien voor het behoud van de beste smaak. Het maakt niet uit wat u wilt klaarmaken, de Imperial 90 XL heeft de capaciteit en flexibiliteit om alles aan te kunnen.

De Sovereign serie is de gekende complete barbecue die steeds voor uitzonderlijke bakresultaten zorgt. De Therma-Cast gietaluminium oven en de degelijke gietijzeren braadroosters optimaliseren het bakproces. In de kast is ruimte om een grote gasfles in op te bergen. De zijtafels zijn neerklapbaar.