Chat with us, powered by LiveChat Softub - SpaTrend

Softub

Softub spa’s zorgen voor ontspanning en geven u maximaal comfort in alle gewenste zit- en ligposities. Een heerlijke manier om te relaxen en te ontsnappen aan stressvolle momenten.

SOFTUB SHOWROOM VALKENSWAARD

Benieuwd naar de Softub? Bezoek onze showroom in Valkenswaard en vind de juiste wellness producten om ontspanning thuis naar een heel nieuw niveau te brengen!

1.ENERGIEZUINIG

Pomp, motor en verwarming in een enkele unit; Softub spa’s staan bekend om hun warmteherstel-technologie die het enerverbruik terugbrengen tot een minimum.

2. DRAAGBAAR

‘De meest draagbare spa ter wereld’, het is niet zomaar een zin die we gebruiken. Van balkons tot dakterrassen – Softubs kunnen eigenlijk overal wel worden geïnstalleerd. En er is maar een persoon nodig om de jacuzzi op te zetten. 

3. COMFORTABEL

Dankzij de zachte maar sterke binnenkant van Polybond-schuim bieden Softub-jacuzzi’s echt comfort en een gezellige uitstraling, waardoor je lekker achterover kunt hangen en kunt relaxen.

4. STIJLVOL

Kwaliteit en stijl brengen hier de perfecte balans. Dankzij het moderne ontwerp en het topmateriaal, gecombineerd met enkele stijlvolle accessoires, wordt jouw Softub het middelpunt van de belangstelling.

5. STIL

Dankzij de Advance Whisper Technology zijn Softubs letterlijk de stilste jacuzzi’s ter wereld. Zet muziek op en geniet van je privé-wellnesservaring!

6. HYGIËNE

Kristalhelder water is een must als je een spa hebt. Door de intensieve werking van de Ozonator in de Softub wordt het water puur en uitnodigend.

7. BESTAND TEGEN IEDER WEERTYPE

Leathertex, het materiaal aan de buitenkant van iedere Softub, is ontworpen om ieder weertype aan te kunnen. Je jacuzzi verkleurt niet en koude winterdagen beschadigen de buitenkant evenmin.

8. VEELZIJDIG

Met zijn vriendelijke ronde vorm biedt een Softub spa je genoeg ruimte om comfortabel te bewegen zonder beperkt te worden door een bepaalde zitting.

+ 1 ZONNE-ENERGIE

Softubs kunnen ook werken op zonne-energie. Bezoek www.softubsolar.com voor meer informatie.

Resort 300+

Geschikt voor 5 tot 6 personen

Legend 220

De Softub Legend jacuzzi is geschikt voor 3 tot 4 personen

Sportster 140

De Softub Sportster is geschikt voor 1 tot 2 personen

Mia van Meijer:

“We zijn zo blij met onze Softub! Hiervan genieten wij vrijwel elke dag.”

SOFTUB INSTALLATIE -IN DRIE STAPPEN

De Softub is gemakkelijk te transporteren en eenvoudig te installeren. In korte tijd creëert u een oase van wellness en welbehagen.

(Rol de Softub)

1. PLAATSEN

Softub zit netjes verpakt in 2 dozen die gemakkelijk naar de gewenste locatie gerold kunnen worden.

(Sluit de Softub aan)

2. INSTALLEREN

Als de Softub en de Hydromate op de gewenste plek zijn geplaatst, bevestig dan vervolgens heel eenvoudig de motor aan het bad middels de 3 meegeleverde slangenklemmen.

(Softub deelbare deksel)

3. GEBRUIKEN

Vul de Softub met water en stop de stekker van de Hydromate in een normaal 220 Volt 6 Ampere stopcontact, leg vervolgens de hoog isolerende en luxe deelbare deksel op de Softub, voor schoon en warm water.

Fam. Pouw:

“Na een drukke werkdag is het weer heerlijk opladen in de Softub!”