Chat with us, powered by LiveChat Hottub kopen? Genieten van een bubbelbad buiten? Spatrend.nl!

Luxe Jacuzzi kopen: HotSpring®

Wilt u een hottub kopen voor buiten en bent u zich aan het oriënteren? Heel verstandig! Een bubbelbad buiten is een puur genot voor het hele gezin. Het fijne is dat een jacuzzi buiten ook geschikt is voor gebruik in de winter. Een hottub kopen doet u dus niet alleen om te genieten van warme zomerse avonden. U kunt het hele jaar door genieten van uw buitenspa.

Een jacuzzi kopen doet u niet elke dag! Laat u daarom goed informeren over de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze jacuzzi’s van het topmerk HotSpring®. Test en bekijk de diverse modellen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Onze showroom is gelegen aan Willibrorduslaan 87 in Valkenswaard.

De spa’s uit de Limelight® Collection leveren een krachtige straalmassage, bezitten innovatieve FiberCor®-isolatie en het hoogwaardige vakmanschap van een Hot Spring-bubbelbad. Voor de ultieme buitenspa ervaring, overweeg dan eens de uitzonderlijke prestaties van onze Highlife® Collection die exclusieve functies biedt. Naast de Moto-Massage-jet biedt de Highlife® Collection geavanceerde opties voor waterverzorging. U kunt ook kiezen voor stijl met de Highlife® Collection NXT welke is ontworpen voor hedendaagse elegantie en comfort.

Alle modellen zijn door het gebruik van waterjets en de goede isolatie en uiterst energiezuinig!

Met de input van Designworks, een BMW Group Company, vertegenwoordigen de verbluffende nieuwe Highlife Collection NXT-spa’s de toekomst van spa-ontwerp.

HYDROTHERAPIE

Elke massage jacuzzi van HotSpring spa is het product van een intensief proces van research & development op alle mogelijke vlakken. Zo beschikken onze jacuzzi’s over verschillende soorten technologische hoogstaande hydrojets met variërende sterkte, die instelbaar zijn om alle delen van uw lichaam te masseren. De beschermende case is gemaakt van het best isolerende materiaal waardoor het energieverbruik zo laag mogelijk gehouden wordt. De cover werd zo ontwikkeld om u het grootste gebruiksgemak te garanderen. Tenslotte zijn onze waterfilters, pompen en schoonmaakmiddelen geperfectioneerd om het water in de jacuzzi op alle momenten zuiver te houden met een minimum aan chemische stoffen.

DE VOORDELEN VAN EEN JACUZZI BUITEN

Bent u benieuwd naar alle voordelen die een HotSpring buitenspa u kan bieden? Ontspannen, verlagen van bloeddruk, familiebanden aanhalen, ontstressen, etc. Het zijn maar enkele van de positieve effecten van uw eigen bubbelbad buiten. Plaats de jacuzzi buiten in de tuin, op de veranda of waar u maar wilt en begin meteen aan uw nieuwe relaxte leven. Een jacuzzi ademt luxe en zo zult u zich ook voelen: u wordt helemaal in de watten gelegd, elke dag opnieuw!

JACUZZI KOPEN, WAAROP MOET U LETTEN?

Een jacuzzi kopen doet u waarschijnlijk maar eens in uw leven. Zeker bij een jacuzzi buiten is de bouwkwaliteit een van de belangrijkste factoren. Het gebruikte materiaal speelt hierbij een grote rol. Wanneer er een houten ombouw wordt gebruikt kunt u er vanuit gaan dat de jacuzzi buiten een stuk minder lang meegaat. Een bubbelbad buiten is bij voorkeur gemaakt van kunststof. Onze jacuzzi’s zijn vervaardigd van de beste kunststof met hoogwaardig isolatiemateriaal. Dit zorgt ervoor dat de jacuzzi outdoor veel langer meegaat dan gemiddeld. Daarnaast blijft het water lekker warm, wat weer kostenbesparend werkt. Een jacuzzi kopen doet u met het oog om er een lange tijd van te kunnen genieten.

Bij de aanschaf van een jacuzzi buiten zijn de volgende aspecten van groot belang:

  • Duurzaamheid
  • Energieverbruik
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Extra functionaliteiten (zoals massage en verlichting)

Wilt u een bubbelbad kopen? Laat u zich dan eerst informeren over de mogelijkheden en kom naar onze jacuzzi showroom in Valkenswaard.