Chat with us, powered by LiveChat BBQ - SpaTrend

Barbecuen kan een hobby, een passie of een gemeenschappelijke bezigheid zijn waaraan de hele familie kan deelnemen.

Dit allemaal met het comfort van je eigen huis, in de tuin of bij je vakantiehuis. Juist nu is dit belangrijker dan ooit. Met tientallen jaren ervaring weten wij wat u nodig hebt voor een professionele barbecue!

GAS BARBECUES

De wereldwijd populaire Broil King Barbecues uit Canada zijn echt indrukwekkend door hun grote hoeveelheid functies, de hoogwaardige, roestvrijstalen branders, de gietaluminium ovens en roestvrijstaal aluminium als materiaal. De prachtige apparaten zijn niet alleen opvallend vanwege de kwaliteit van het materiaal, maar ook door hun de praktische vormgeving. De gasfles is simpel te vervangen en de inklapbare legplankjes zorgen ook voor veel gemak en comfort voor de chef. Naast deze grill kun je in deze serie ook kiezen uit robuuste of zelfs draagbare barbecues.

HOUTSKOOL BARBECUES

Houd je ook van die echte rokerige smaken? Met de traditionele Broil King KEG-grills kun je naast de fantastische belevenis van het eten ook de echte BBQ-sfeer ervaren. Het frame is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de grill bevat praktische accesoires zoals een aansteker, een beschermhoes en andere benodigdheden om heerlijk te barbecuen.

HOUTBARBECUES

Een barbecue die meer dan alleen een grill is: de OFYR is een waar functioneel kunstwerk. Dankzij het klassieke en elegante ontwerp past hij in iedere tuin en zelfs op het terras van een restaurant. Naast zijn prachtige vormgeving maken zijn prestaties de OFYR tot een eersteklas apparaat. Het fraai gevormde stalen frame met de nieuwste technologie kan zelfs zonder beschermhoes buiten worden gelaten. De OFYR is makkelijk schoon te maken en vereist nauwelijks onderhoud.

KERAMISCHE BARBECUES

In de grillserie Kamado Chef en Kamado ontmoeten traditioneel en modern elkaar. De traditie van duizenden jaren keramisch grillen wordt aangevuld met modern design. Het frame is gemaakt van hoogwaardige materialen. Een ultieme smaakbeleving is gegarandeerd en het uiterlijk geeft je tuin een vleugje nostalgie.