Chat with us, powered by LiveChat Kamado Grill - keramische BBQ - Smoker - SpaTrend

De Kamado Grill: keramische BBQ van hoogwaardige kwaliteit

Kamado Chef biedt u een buitengewone kook ervaring op een traditionele keramische BBQ zoals dit al duizenden jaren toegepast wordt in het verre Oosten. U kunt makkelijk de BBQ kampioen van de buurt worden als u het juiste materiaal heeft! Wij hebben de Kamado BBQ ontworpen met behulp van onze kennis, de beste materialen en het mooiste design. Met onze keramische Kamado Grill zult u uw familie en vrienden de beste culinaire ervaring geven die ze ooit gehad hebben. Probeer het en u zult niet anders meer willen!

De Kamado Chef is gemaakt van de beste kwaliteit keramiek. Onze ontwerpers hebben de beste roestvrij staal gebruikt voor een langdurig gebruik van de Kamado bbq grill. de bamboe zijplanken zijn niet alleen duurzaam maar tevens ook gefabriceerd voor langdurig gebruik.

De goed geïsoleerde keramische koepel verwarmt snel en door zijn vorm zal het de warmte makkelijk behouden. Werkend op een kleine hoeveelheid houtskool kunt u met uw Kamado Chef schroeien, bakken en braden. Door het eenvoudig aan te passen luchtventilatiesysteem kunt u zelf de snelheid van BBQen bepalen.

Onze keramische binnenzijde is het resultaat van jarenlange productontwikkeling. De gebruikte keramische technieken hebben geresulteerd in een schitterende en duurzame oppervlakte. De gekozen kleuren en glazering zorgen er voor dat onze producten er uitspringen ten opzichte van andere aanbieders van keramische BBQ’s.

Alle Kamado Chef BBQ’s zijn voorzien van een primaire en secundaire BBQ grill voor een efficienter gebruik van de BBQ ruimte en de perfecte garing van uw voedsel. Breng het gebruik van uw Kamado Grill naar een hoger niveau door gebruik te maken van de keramische pizza steen en ‘warmte luchtstroom richter’ voor alle voordelen van indirect BBQen.