Chat with us, powered by LiveChat Grill - BBQ - Smoker - Ofyr - SpaTrend

Kamado grills in action

 

 

.

Grill-BBQ-Smoker

Onze buitenkeukens en barbecues zijn ideaal voor iedere tuin, dakterras of balkon. Wij leveren de bekendste merken zoals Broil King, Kamado Chef en Ofyr.

 • Broil King

  Fantastisch barbecuen, elke keer weer...
 • Broil King KEG

  De Canadese houtskool barbecue...
 • Kamado Chef - keramische BBQs

  De buitengewone BBQ ervaring!
 • Ofyr

  De kunst van het buiten koken

Dit is de perfecte combinatie van Canadees design, vakmanschap en unieke prestaties. De krachtige draaispit en grote kookbox geven een vertrouwd gevoel voor vele soorten bereidingen. De handvatten en de omlijsting van de kast versterken de stoere uitstraling. Waarmee robuust en stevig zijn verpakt in een verfijnde, elegante barbecue.

De Keg brengt het buiten koken op een houtskoolbarbecue naar een volgend niveau. Door het dubbelwandig stalen geïsoleerde deksel en body, de dampers (luchtregelaars) geniet je het ultieme gemak van temperatuurbeheersing.

De Kamado kooktoestellen zijn enorm veelzijdig. Ze kunnen niet alleen voor barbecueën of roken van eten worden gebruikt maar er kan ook zonder problemen pizza, brood en gebak in worden gebakken. Dankzij de buitengewone warmtecapaciteit kunnen hoge temperaturen worden bereikt en worden behouden, nauwkeurig te regelen door de luchtcirculatie door de bovenste en onderste luchtschuiven te variëren. Hogere temperaturen zijn bij uitstek geschikt voor het bakken van hamburgers en braadworsten, bij lagere temperaturen wordt na langere tijd zelfs de grootste stuk vlees goed gaar. Voeg houtsnippers toe aan de houtskool, of probeer combinaties met houtsnippers met verschillende geuren, om zo het gebraden vlees nog lekkerder te maken.

Het OFYR kooktoestel is een functionele sculptuur die ontworpen is om schoonheid, warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen. Doordat de vormgeving mooier en praktischer is dan die van een traditionele barbecue, past het OFYR kooktoestel naadloos bij iedere buiten omgeving, van een mooi grasveld tot aan een chic restaurant terras. En zodra de tijd rijp is voor gezelligheid buiten, dan transformeert deze elegante buiten sculptuur zich in een warme, uitnodigende gemeenschapsplaats om te koken en plezier te hebben.