Chat with us, powered by LiveChat Home Temp - SpaTrend
HotSpring – HIGHLIFE SERIES
HotSpring – HIGHLIFE SERIES
HotSpring – LIMELIGHT SERIES
HotSpring – LIMELIGHT SERIES
SOFTUB SERIES
SOFTUB SERIES

Dit is wellicht een goede gelegenheid om uw Wellness onder controle te krijgen!

Dingen die u thuis kunt doen die uw dagelijkse welzijn zullen verbeteren
Hier zijn 6 dingen die u kunt doen terwijl u thuis bent om u goed te voelen en nieuwe gezonde gewoontes op te bouwen!

1.) Vroege voorjaarsschoonmaak

2.) Zit dagelijks in uw spa (minstens 20 minuten)

3.) Begin een dagelijkse trainingsroutine ‘thuis’

4.) Detox minimaal 4x per week in uw sauna

5.) Probeer enkele nieuwe gezonde recepten

6.) Lees een nieuw boek

Showroom jacuzzi verkoop!

In onze showroom van maar liefst 700 m² in Valkenswaard vindt u diverse jacuzzi varianten. Vertel ons uw wensen en wij geven u een helder, eerlijk en doordacht advies. Ook na uw aankoop profiteert u van een voortreffelijke service. U wilt tenslotte relaxen!

Showroom jacuzzi verkoop!
Vul het onderstaande formulier in ontvang uw persoonlijk maart “showroom jacuzzi verkoop" aanbieding

SPA’S

Heeft u altijd al gedroomd van een Jacuzzi in uw eigen tuin maar nog nooit de perfecte spa gevonden? Bezoek onze showroom in STEK87 in Valkenswaard en ontdek de wereld van moderne ontspanning. Tijdens de “showroom jacuzzi verkoop" hebben we verschillende speciale aanbiedingen voor u op onze topmodellen Jacuzzi’s, buitenmeubelen en andere buiten accessoires zoals sauna’s en grills.
Laat ons uw vragen beantwoorden tijdens uw bezoek en geniet van een kop koffie. Met seizoensproducten en persoonlijke aanbiedingen willen we samen met u op zoek gaan naar de perfecte spa waar u nog jaren plezier van heeft.

SpaTrend staat vooraan...

SpaTrend staat vooraan om de nieuwste wellness-innovaties te introduceren op de Nederlandse markt. Zo kunnen we u altijd een vernieuwend en exclusief assortiment aanbieden. Onze showroom is met oog voor detail ontworpen om al uw zintuigen te prikkelen. U kunt er al onze artikelen zien, aanraken en testen.

Experts op het gebied van spa’s

De afgelopen 15 jaar heeft ons team meer dan 2000 klanten geholpen met het vinden van de jacuzzi die het beste bij hun levensstijl past. Laat ons helpen bij het kiezen van uw eigen HotSpring Spa.

Bezoek onze showroom

Hoi! Ik ben Simon. Ik heb een grote passie voor spa’s en het hele buitenleven. Ik laat u graag onze HotSpring spa’s zien. Laten we samen de perfecte spa kiezen die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Zullen we een afspraak in onze showroom in Valkenswaard maken?

Outdoor en indoor

Als leverancier van Jati & Kebon tuinmeubelen zorgen wij voor een sfeervolle en stijlvolle en bovenal comfortabele buitenruimte.
Met het exclusieve assortiment van Jati & Kebon wordt uw tuin een volwaardige buitenkamer.

De ultieme BBQ

De keramische BBQ van Kamado is het resultaat van jarenlange productontwikkeling en uitvoering van perfectie. De keramische technieken hebben geresulteerd in een schitterende en duurzame oppervlakte van de buitenkant van de barbecue. De kleuren en glazuren zorgen ervoor dat onze producten ook een lust voor het oog zijn. Gecombineerd met een optimale grill prestatie heeft u met de Kamado grill de ultieme BBQ!