Chat with us, powered by LiveChat Home Temp - SpaTrend
HotSpring – HIGHLIFE SERIES
HotSpring – HIGHLIFE SERIES
HotSpring – LIMELIGHT SERIES
HotSpring – LIMELIGHT SERIES
SOFTUB SERIES
SOFTUB SERIES

Genieten van uw eigen spa is dichterbij dan ooit!

Ben er snel bij! Wij verkopen nog spa's uit voorraad
Aanbieding van deze week

Hoge najaarskortingen op verschillende modellen! 

Showroom jacuzzi verkoop!

In onze showroom van maar liefst 700 m² in Valkenswaard vindt u diverse spa modellen. Vertel ons uw wensen en wij geven u een helder, eerlijk en doordacht advies. Ook na uw aankoop profiteert u van een een goede service. U wilt tenslotte ontspannen!

Uw offerte op maat.
Vul het onderstaande formulier in ontvang uw persoonlijke spa aanbieding.

SPA’S

Heeft u altijd al gedroomd van een Jacuzzi in uw eigen tuin maar nog nooit de perfecte spa gevonden? Bezoek onze showroom in STEK87 in Valkenswaard en ontdek de wereld van moderne ontspanning. Tijdens de aanbiedingsweken hebben we verschillende speciale acties voor u op onze topmodellen Jacuzzi’s, buitenmeubelen en andere buiten accessoires zoals sauna’s en grills.
Laat ons uw vragen beantwoorden tijdens uw bezoek en geniet van een kop koffie. Met seizoensproducten en persoonlijke aanbiedingen willen we samen met u op zoek gaan naar de perfecte spa waar u nog jaren plezier van heeft.

SpaTrend staat vooraan...

SpaTrend staat vooraan om de nieuwste wellness-innovaties te introduceren op de Nederlandse markt. Zo kunnen we u altijd een vernieuwend en exclusief assortiment aanbieden. Onze showroom is met oog voor detail ontworpen om al uw zintuigen te prikkelen. U kunt er al onze artikelen zien, aanraken en testen.

Experts op het gebied van spa’s

De afgelopen 15 jaar heeft ons team meer dan 2000 klanten geholpen met het vinden van de jacuzzi die het beste bij hun levensstijl past. Laat ons helpen bij het kiezen van uw eigen HotSpring Spa.

Bezoek onze showroom

Hoi! wij zijn spatrend. Wij heb een grote passie voor spa’s en het hele buitenleven. Ik laat u graag onze HotSpring spa’s zien. Laten we samen de perfecte spa kiezen die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Zullen we een afspraak in onze showroom in Valkenswaard maken?

High-end outdoor

Als leverancier van Jati & Kebon tuinmeubelen zorgen wij voor een sfeervolle en stijlvolle en bovenal comfortabele buitenruimte.
Met het exclusieve assortiment van Jati & Kebon wordt uw tuin een volwaardige buitenkamer.

De ultieme BBQ

De keramische BBQ van Kamado is het resultaat van jarenlange productontwikkeling en uitvoering van perfectie. De keramische technieken hebben geresulteerd in een schitterende en duurzame oppervlakte van de buitenkant van de barbecue. De kleuren en glazuren zorgen ervoor dat onze producten ook een lust voor het oog zijn. Gecombineerd met een optimale grill prestatie heeft u met de Kamado grill de ultieme BBQ!