Chat with us, powered by LiveChat Accessoires - SpaTrend

Accessoires

Naast onze uitstekende spa’s, maken we hoogwaardige jacuzzi-accessoires die uw Hot Spring®-ervaring nog aangenamer maken. Van spa-trappen tot gemakkelijk te gebruiken waterverzorgingsproducten. Elk van onze accessoires is ontworpen om perfect bij uw spa te passen.

SPA ACCESSOIRES

Het CONNEXTION ™ afstandsbedieningssysteem

Dankzij de innovatieve afstandbediening dat door Hot Spring is ontwikkeld, kunt u de functionaliteit van uw massagebassin controleren en bepaalde aanpassingen doen. Zelfs als u onderweg of op vakantie bent.

Covers met hef-constructie

De dakhef-constructie maakt het kinderlijk eenvoudig om het zwembad af te sluiten. Op deze manier kunnen we niet alleen de jacuzzi, maar ook de hoes beschermen tegen beschadigingen.

Spa zijstappen

De compleet nieuwe NXT-stap is gemaakt om te passen bij de Highlife® NXT-modellen en vormt een aanvulling op de hele Highlife-lijn.

DE HOT SPRING-GEBRUIKERSERVARING

Handige producten voor uw spa

Verbeter uw jacuzzi-ervaring met producten die speciaal zijn ontworpen voor uw spa: spa-zijparaplu’s, spa-leuning en een spa-handdoek-rekje.

CoolZone™

Met het CoolZone ™ -systeem kunt u het water verwarmen en koelen – iets dat bij de meeste spa’s niet mogelijk is.

ONDERHOUD

Vervangende covers

Alle Hot Spring-spa’s hebben op maat gemaakte hoezen die zijn ontworpen om de energie-efficiëntie van uw spa te behouden. Zorg ervoor dat u een afdekking voor een warmwaterbron aanvraagt wanneer u een vervanging nodig hebt.

Spa-verzorgingsproducten

Wij kunnen u originele Hot Spring-onderhouds- en vervangingsproducten leveren die helpen om het meeste uit uw spa te halen, inclusief vervangende filters en innovaties zoals de Vanishing Act en CleanScreen-voorfilters.