Chat with us, powered by LiveChat Highlife® NXT-collectie - SpaTrend

Highlife® NXT-collectie

Een werkelijk superieure spa creëren

Tot nu toe vonden de meeste mensen het ontwerp van de buitenkant van een spa nogal gewoon. Met de spa’s uit de Highlife® NXT-collectie hebben wij deze mening bijgestuurd. De visuele impact van het nieuwe ontwerp van de buitenkant is verbluffend en verrassend anders. Zoals de rest van de Highlife-collectie hebben de NXT-modellen mooi gegoten kuipen en een rijke, houten afwerking van onze Everwood™ HD-omkasting. NXT-spa’s bevatten ook exclusieve eigenschappen met toegevoegde waarde, zoals 100% filtratie zonder omleiding en ons unieke Energy Smart™-systeem dat de bedrijfskosten tot een minimum beperkt.

Spa-ontwerp naar een hoger niveau gebracht

NXT-spa’s zijn ontworpen in samenwerking met Designworks, een bedrijf van de BMW Group. Ze zijn gestroomlijnd, modern en geavanceerd.

Accentverlichting

U kunt de kleur en helderheid van de buitenverlichting van de spa aanpassen en u kunt de verlichting op bepaalde tijdstippen laten aan- of uitschakelen. De accentverlichting onder de omkasting en de wandlampen in elke hoek zorgen samen voor een spectaculair effect.

Door het innovatieve ontwerp van de polymeer substructuur en verzonken bodem ziet de spa eruit alsof hij op zijn hoeken staat.

Exclusieve Functies

Moto-Massage®DX

Hot Spring Spas hebben een revolutie teweeggebracht in de spa-industrie met deze unieke moving jet die op en neer stroomt.

Wireless remote control

Voor extra gemak zijn alle Highlife NXT-modellen voorzien van onze unieke draadloze afstandsbediening met touchscreen-technologie.

Krachtige Ontspanning

Architectonisch gevormde hoeken, prachtige buitenverlichting, aangestuurde indicatielampjes, polymere onderstructuur en polymere basis.

Innovatieve upgrades

Genot, uithoudingsvermogen en efficiëntie: deze hot tubs bevatten de belangrijkste innovaties van Hot Spring Spas voor een ongeëvenaarde ervaring.

Highlife Collection NXT

ELEGANT

Schone en eenvoudige styling overal.

VOORTREFFELIJK

Ingewikkelde details voegen diepte en dimensie toe.

BETOVEREND

Het exclusive BellaFontana™.

VERLICHT

Mooie externe verlichte accenten

BAKEN

Eenvoudig af te lezen verlichting.

LEVENDIG

Overal gebruikersspecifieke LED verlichting.

REVOLUTIONARY

The exclusive Moto-Message® DX Jet.

SOOTHING

Feel tension dissolve.

CUSTOMIZABLE

Jet power and direction adjust easily.

MODELLEN

[product_list cat_id=”2″]