Buitensauna kopen

Om heerlijk te kunnen ontspannen, is een sauna onovertroffen. In een sauna cabine kan het wel 100 tot 110°C warm worden. Hierdoor gaat u zweten, wat uitermate heilzaam is voor uw lichaam. Bezoekt u regelmatig sauna’s, dan koestert u wellicht de droom om ook in uw eigen huis of tuin te kunnen genieten van die heerlijke sauna wellness. Een sauna thuis is het hele jaar door genieten en ontspannen.

Wilt u een buitensauna kopen?

Een eigen outdoor sauna kopen is een droom van velen maar als u de sauna prijzen bekijkt, dan wordt duidelijk dat het een behoorlijke investering kan zijn. Wilt u een sauna kopen, dan is het dus belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan. Waar moet u op letten als u het aanbod sauna’s te koop bekijkt? Zoekt u een sauna te koop, dan zult u merken dat de prijzen van sauna’s flink variëren. De kostprijs van een sauna is uiteraard afhankelijk van de grootte en de indeling van de sauna en van het feit of u een sauna buiten of een sauna in huis wilt kopen. Maar ook factoren zoals houtsoort, kachel en isolatie spelen mee in het bepalen van de prijs van de sauna.

Sauna kopen voor buiten

Buitensauna kopen, hoe maak je een keuze?

Wat de beste sauna is, hangt in grote mate af van uw eigen wensen en budget. Op deze pagina vertellen we u meer over onze sauna’s en wat er bij komt kijken als u een sauna wilt kopen.

Een sauna buiten is heerlijk genieten, en een echte eyecatcher

Ook wat betreft inhoud, heeft u in tuin sauna’s een grote keuze. Er zijn diverse standaardmaten, maar sauna’s op maat behoren ook tot de mogelijkheden.Een kleine buitensauna is meestal voorzien van een plat dak, terwijl een grotere tuin sauna een zadeldak en soms zelfs een extra voorportaal heeft.

mooi

nuttig

functioneel

Elke dag zonlicht

Als je het hele jaar door van de weldaden van warmte voor je lichaam wilt genieten zonder afhankelijk te zijn van de zon, is infraroodverwarming zeker de moeite waard om te overwegen.

Hoe fijn is het om, wanneer u dat wilt, gewoon door uw tuin te kunnen lopen naar uw privé buiten sauna en daarna op uw eigen terras of onder de buitendouche te kunnen afkoelen?! Als een sauna buiten wordt geplaatst, dan is er vooreerst een fundering nodig. Ook is een sauna voor buiten meestal uit wat dikker massief hout opgetrokken dan een sauna in huis. Dit met het oog op efficiëntie en kostenbesparing. Het spreekt echter voor zich dat hoe dikker de wand is, hoe beter de isolatie is en hoe minder de sauna-oven zal moeten branden om een optimaal sauna-klimaat te creëren.

Inspirations door SpaTrend – Wil je ons volgen?