Chat with us, powered by LiveChat Sauna kopen - Buitensauna - Sauna buiten in de tuin

Buitensauna kopen

Om heerlijk te kunnen ontspannen, is een sauna de perfecte oplossing. In een saunacabine kan het 100 tot 110°C warm worden. Door de warmte gaat u zweten, wat uitermate gezond is voor uw lichaam. Bezoekt u regelmatig sauna’s? Dan koestert u wellicht de droom om ook in uw eigen huis of tuin te kunnen genieten van een heerlijke sauna. Een sauna thuis is het hele jaar door genieten en ontspannen.

Wilt u een buitensauna kopen?

Een buitensauna kopen is een droom van velen maar als u de prijzen bekijkt wordt het duidelijk dat het een behoorlijke investering is. Wilt u een sauna kopen dan is het verstandig om u eerst goed te laten informeren en in te lezen. Waar moet u op letten als het aanbod van sauna’s bekijkt? U zult merken dat de prijzen van sauna’s flink variëren. De prijs van een sauna is uiteraard afhankelijk van de grootte en indeling en of u een binnen of buiten sauna wilt kopen. Maar ook factoren zoals het houtsoort, de kachel en isolatie van de sauna spelen mee en zijn bepalend voor de prijs.

Sauna kopen voor buiten

Buitensauna kopen, hoe maak je een keuze?

Wat de beste sauna is, hangt in grote mate af van uw eigen wensen en budget. Op deze pagina vertellen we u meer over onze sauna’s en wat er bij komt kijken als u een sauna wilt kopen.

Een sauna buiten is heerlijk genieten, en een echte eyecatcher

Ook wat betreft inhoud, heeft u in tuin sauna’s een grote keuze. Er zijn diverse standaardmaten, maar sauna’s op maat behoren ook tot de mogelijkheden.Een kleine buitensauna is meestal voorzien van een plat dak, terwijl een grotere tuin sauna een zadeldak en soms zelfs een extra voorportaal heeft.

mooi

nuttig

functioneel

Elke dag zonlicht

Als je het hele jaar door van de weldaden van warmte voor je lichaam wilt genieten zonder afhankelijk te zijn van de zon, is infraroodverwarming zeker de moeite waard om te overwegen.

Hoe fijn is het om, wanneer u dat wilt, gewoon door uw tuin te kunnen lopen naar uw privé buiten sauna en daarna op uw eigen terras of onder de buitendouche te kunnen afkoelen?! Als een sauna buiten wordt geplaatst, dan is er vooreerst een fundering nodig. Ook is een sauna voor buiten meestal uit wat dikker massief hout opgetrokken dan een sauna in huis. Dit met het oog op efficiëntie en kostenbesparing. Het spreekt echter voor zich dat hoe dikker de wand is, hoe beter de isolatie is en hoe minder de sauna-oven zal moeten branden om een optimaal sauna-klimaat te creëren.