Chat with us, powered by LiveChat Waarom Hotspring? - SpaTrend

Waarom Hotspring?

De waterjets in onze spa’s bieden een krachtige combinatie van massage en warm water. Ons innovatieve waterbehandelingssysteem (ACE salt water system®) houdt het water schoon en glashelder. Deze innovaties zorgen niet alleen voor een ultieme ervaring, maar werken ook energiebesparend waardoor uw kosten laag blijven. Daarnaast kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en onze ongeëvenaarde klantenservice voor de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience®.

ONTSPANNENDE MASSAGES

We ontwerpen onze bubbelbaden voor de allerbeste massage-ervaring. Onze innovatieve, gepatenteerde waterstralen zijn ontworpen voor specifieke spiergroepen en leveren krachtige waterstromen die u kunt aanpassen aan de door u gewenste druk. Bovendien verlaagt ons SmartJet®-systeem de energiekosten aanzienlijk door slechts alleen zoveel stroom te gebruiken die u daadwerkelijk nodig hebt.

EXCLUSIEVE MOTO-MASSAGE DX

De Moto-Massage® DX-jet heeft een revolutie teweeggebracht in hydrotherapie. Deze unieke en bewegende straal levert twee krachtige stromen van warm water die op en neer de lengte van uw rug masseren. Deze unieke rugmassage is alleen verkrijgbaar bij Hot Spring en is bij bepaalde modellen inbegrepen.De Moto-Massage vindt u in alle nieuwe Highlife modellen. En is exclusief en alleen bij HotSpring te verkrijgen.

GENIET VAN EEN VARIËTEIT AAN JETS

DE SOOTHINGSTREAM ® JET

De sparrenstroom is een waterbron die de spanning in de schouders en bovenrug zachtjes verlicht.

DE JETSTREAM ®

De Jetstream jet is een van de krachtigste jets. Deze stroom water is sterk genoeg om uw een ontspannen en rustig gevoel te geven. Ook uitermate geschikt voor een voetmassage.

ROTATING JET

Deze roterende stralen creëren een krachtige stroombeweging water en zorgen voor een diepe massage die de spanning verlicht in bepaalde gebieden.

SCHOON WATER ZONDER ENIGE MOEITE

THE ACE® SALT WATER SYSTEM

100% ‘NO-BYPASS FILTRATION’

WATERCARE

Deze geavanceerde optie voor waterverzorging is exclusief verkrijgbaar bij Hot Spring.Het ACE zoutwatersysteem maakt gebruik van een diamant-elektrode om een krachtige oxidator en chloorreiniger aan te maken die uw spa water sprankelend schoon houden. Met het ACE-systeem voegt u minder producten aan het water toe en geniet u van een betere waterkwaliteit met minimale onderhoud.

TRI-X® FILTERS

De Highlife® Collection-modellen filteren 100% van het water continue, zelfs als de jets aanstaan. En met de langer meegaande, efficiëntere Tri-X-filters kunt u genieten van schoner water met minder onderhoud omdat deze filters geschikt voor de vaatwasser zijn.

ENERGIEZUINIG

De spa’s van Highlife Collection worden beschouwd als super energiezuinig vanwege de geavanceerde Energy Smart-functies die u nergens anders kunt vinden.

SUPER ENERGIE EFFICIËNT

Highlife Collection spa’s gaan buitengewoon zuinig om met energie door de Energy Smart opties die u in geen enkel ander merk spa zult aantreffen.

SILENT FLO®

De spa’s van Highlife en Limelight Collection zijn voorzien van de SilentFlo 5000®-circulatiepomp, die geruisloos en continu spa-water circuleert. Het energieverbruik hiervan is minder dan een 40-watt gloeilamp.

FIBERCOR®

De Limelight-collectie en Hot Spot-spa’s zijn voorzien van FiberCor-isolatie, die de spa-kast volledig isoleert tot een dichtheid die 4X groter is dan die van een standaard isolatieschuim zoals PUR-schuim.