Waarom Hotspring?

De waterjets in onze spa’s bieden een krachtige combinatie van massage en warm water. Ons innovatieve waterbehandelingssysteem (ACE salt water system®) houdt het water schoon en glashelder. Deze innovaties zorgen niet alleen voor een ultieme ervaring, maar werken ook energiebesparend waardoor uw kosten laag blijven. Daarnaast kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en onze ongeëvenaarde klantenservice voor de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience®.

ONTSPANNENDE MASSAGES

We ontwerpen onze bubbelbaden voor de allerbeste massage-ervaring. Onze innovatieve, gepatenteerde waterstralen zijn ontworpen voor specifieke spiergroepen en leveren krachtige waterstromen die u kunt aanpassen aan de door u gewenste druk. Bovendien verlaagt ons SmartJet®-systeem de energiekosten door slechts zoveel stroom te gebruiken als u echt nodig hebt.

EXCLUSIEVE MOTO-MASSAGE® DX

De Moto-Massage® DX-jet heeft een revolutie teweeggebracht in hydrotherapie. Deze unieke en bewegende straal levert twee krachtige stromen van warm water die op en neer de lengte van je rug masseren. Deze unieke rugmassage is alleen verkrijgbaar bij Hot Spring en is bij bepaalde modellen inbegrepen.

GENIET VAN EEN VARIËTEIT AAN JETS

SOOTHINGSTREAM ® JET

Maar in tegenstelling tot de jet over de twaalf van de poorten die een sterk is, is de sparrenstroom waterbron die de spanning is in de schouders en bovenrug zachtjes verlicht.

JETSTREAM ® JET

Een van onze krachtigste jets, de Jetstream jet, een stroom water die sterk genoeg is om roestgevende voeten te verzachten en zich in je kleed los te laten.

ROTATING HYDROMASSAGE JET

Deze roterende stralen creëren een krachtige stroombeweging water en zorgen voor een diepe massage die de spanning verlicht in bepaalde gebieden.

SCHOON WATER ZONDER ENIGE MOEITE

WATERCARE

THE ACE® SALT WATER SYSTEM

Deze geavanceerde optie voor waterverzorging is exclusief verkrijgbaar bij Hot Spring.Het ACE zoutwatersysteem maakt gebruik van een diamant-elektrode om een krachtige oxidator en chloorreiniger aan te maken die uw spa water sprankelend schoon houden. Met het ACE-systeem voegt u minder producten aan het water toe en geniet u van een betere waterkwaliteit met minimale onderhoud.

100% ‘NO-BYPASS FILTRATION’

TRI-X® FILTERS

De Highlife® Collection-modellen filteren 100% van het water continue, zelfs als de jets aanstaan. En met de langer meegaande, efficiëntere Tri-X-filters kunt u genieten van schoner water met minder onderhoud omdat deze filters geschikt voor de vaatwasser zijn.

Energiezuinig

De spa’s van Highlife Collection worden beschouwd als super energiezuinig vanwege de geavanceerde Energy Smart-functies die u nergens anders kunt vinden.

SUPER ENERGIE EFFICIËNT

Highlife Collection spa’s gaan buitengewoon zuinig om met energie door de Energy Smart opties die u in geen enkel ander merk spa zult aantreffen.

SILENT FLO®

De spa’s van Highlife en Limelight Collection zijn voorzien van de SilentFlo 5000®-circulatiepomp, die geruisloos en continu spa-water circuleert. Het energieverbruik hiervan is minder dan een 40-watt gloeilamp.

FIBERCOR®

De Limelight-collectie en Hot Spot-spa’s zijn voorzien van FiberCor-isolatie, die de spa-kast volledig isoleert tot een dichtheid die 4X groter is dan die van een standaard isolatieschuim zoals PUR-schuim.

Inspirations door SpaTrend – Wil je ons volgen?