Chat with us, powered by LiveChat Ofyr - The art of outdoor cooking - SpaTrend

Ofyr – The art of outdoor cooking

Het OFYR kooktoestel is een functionele sculptuur die ontworpen is om schoonheid, warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen. Doordat de vormgeving mooier en praktischer is dan die van een traditionele barbecue, past het OFYR kooktoestel naadloos bij iedere buiten omgeving. Van een mooi grasveld tot aan een chic terras van een restaurant. En zodra de tijd rijp is voor gezelligheid buiten, dan transformeert deze elegante buiten sculptuur zich in een warme, uitnodigende gemeenschapsplaats om te koken en plezier te hebben.

OFYR is onderdeel geweest zijn van de “Challenge des Chefs Etoilés”, een jaarlijkse bijeenkomst van de Franse gastronomische elite.

Het OFYR kooktoestel kan onder nagenoeg iedere omstandigheid onafgedekt buiten blijven staan. Het uit 3 delen bestaande modulaire design maakt het OFYR kooktoestel gemakkelijker verplaatsbaar. Tevens is het toestel gemakkelijk schoon te maken en vereist het nauwelijks onderhoud. Etensresten en vet worden met de spatel gemakkelijk in het vuur geschoven. Verder hoeft de kookplaat alleen maar met een vette kookdoek te worden ingesmeerd en deze is al weer bereid voor de komende kooksessie.

The OFYR Classic is een prachtig Corten stalen object ontworpen om in iedere omgeving te passen ongeacht of het gebruikt wordt of niet. Steek hem aan en ieder buiten evenement wordt een speciale beleving.

Buiten design voor het gehele jaar