Chat with us, powered by LiveChat CoolZone - SpaTrend

“We zijn er helemaal weg van, het stelt ons in staat om onze spa het hele jaar door hier in Arizona te gebruiken en stelt ons in staat om de temperatuur vaak te veranderen wanneer het weer warmer of kouder wordt.” – Hot Spring Eigenaar

WARM OF KOEL – HET IS UW KEUZE!

Met het CoolZone ™ -systeem kunt u het water verwarmen en koelen – iets dat bij de meeste spa’s niet mogelijk is. Geniet overdag van een koele duik en geniet later in de avond van het warme water. Het CoolZone-systeem werkt met de verwarming van uw spa om de temperatuur binnen enkele uren efficiënt te verhogen**.

GEBRUIK UW HOT TUB MEER!

Met het CoolZone-systeem wordt uw bubbelbad een coole plek voor de kinderen om te zwemmen en te spelen * gedurende de dag of een plek voor u om te ontspannen en tot rust komen na het werken in de tuin op een warme zomerdag.

As a result, you will enjoy your hot tub more often throughout the year.

ENERGIE-EFFICIËNTE FLEXIBILITEIT

Het CoolZone-systeem helpt ook bij het verbeteren van de energie-efficiëntie tijdens de normale werking van de jacuzzi, omdat het de hoeveelheid tijd die de standaard No-Fault®-verwarming in stand houdt, kan verkorten om het water warm te houden.

Afhankelijk van waar u woont, kan deze verhoogde efficiëntie in de loop van de tijd worden opgeteld tot een echte besparing.

KOUDE WATERTHERAPIE

Met CoolZone kunt u het water tot slechts 60 graden afkoelen. Voor serieuze atleten kan de optie om de temperatuur van het water naar beneden te brengen een verzachting betekenen voor de spieren na een intensieve training.

IS HET RECHT VOOR MIJ?

Het CoolZone-systeem van Hot Spring is een prachtige optie voor.

HOT TUBBERS WONEN IN HETE KLIMATEN

GROOTOUDERS EN FAMILIES MET KLEINE KINDEREN

ATLETEN DIE NAAR KOUDE THERAPIE KIJKEN