Outdoor verlengt indoor

Als leverancier van Jati & Kebon tuinmeubelen zorgen wij voor een een sfeervolle en comfortabele buitenruimte. Met ons kwalitatief assortiment Jati & Kebon tuinmeubelen wordt de tuin een volwaardige buitenkamer.

U vindt bij ons stoelen, tafels en loungesets.

En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden – alles om buiten méér en beter te genieten. In sterk en licht aluminium voor liefhebbers van een moderne, strakke stijl. In karaktervol teak voor wie houdt van puur natuur. In gevlochten wicker voor het beste van twee werelden: elegantie én onderhoudsgemak. Het assortiment tuinmeubelen van Jati & Kebon is schier eindeloos.

En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden – alles om buiten méér en beter te genieten. In sterk en licht aluminium voor liefhebbers van een moderne, strakke stijl. In karaktervol teak voor wie houdt van puur natuur.

Moderne strakke stijl

Onze tuinmeubelen passen in elke strakke tuin of andere buitenruimte zoals een dakterras of groot balkon. Heerlijk elegant genieten!

Loungesets

Heerlijk genieten op onze design loungesets in uw tuin, balkon of dakterras.

Tuin sets

Met de complete tuinsets kunt u dagelijks genieten van een heerlijk diner of uitgebreide lunch in uw tuin.

Loungers

Lekker luieren met onze prachtig ontworpen loungers. Met deze ligstoelen voor buiten geniet u elke dag weer.

Aluminium loungeset tuin

Aluminium materialen tuinmeubelen van Jati & Kebon zijn licht en sterk, duurzaam en bestand tegen corrosie. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal, volgens innovatieve en beproefde fabricagetechnieken. Resultaat? Eigentijdse ontwerpen met een bescheiden, elegante schoonheid die naadloos versmelten met élke bouwstijl – van klassiek tot ultramodern.

Met hun lichtgewichtframes zijn aluminium tuinmeubelen gemakkelijk te verplaatsen. Aluminium ligstoelen voelen zich evengoed thuis op een stads dakterras als een zonovergoten patio. Aluminium combineert ook prima met andere materialen. Alu met teak is een klassieker zonder weerga – stijlvol en elegant. Het weerbestendige Textileen benadrukt de luchtige look van het frame, en garandeert prettig zitcomfort. De combo alu en gevlochten kunststof (wicker) is het summum van functionaliteit en toch op en top romantisch. En op een aluminium tafelframe passen bladen in uiteenlopende tinten en materialen, zoals mat veiligheidsglas of keramiek.

Moderne strakke stijl

Water bestendig textileen benadrukt het lichte gewicht van de stof, terwijl het comfort wordt gegarandeerd.

■ U vindt bij ons stoelen, tafels en loungesets.
En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden – alles om buiten méér en beter te genieten. In sterk en licht aluminium voor liefhebbers van een moderne, strakke stijl. In karaktervol teak voor wie houdt van puur natuur. In gevlochten wicker voor het beste van twee werelden: elegantie én onderhoudsgemak.
■ Het assortiment tuinmeubelen van Jati & Kebon is eindeloos.
■ U vindt bij ons stoelen, tafels en loungesets.
En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden
■ U vindt bij ons stoelen, tafels.
En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden – alles om buiten sterk en licht aluminium voor liefhebbers van een moderne, strakke stijl. In karaktervol teak voor wie houdt van puur

Inspirations door SpaTrend – Wil je ons volgen?