Chat with us, powered by LiveChat Tuinmeubelen Jati & Kebon - SpaTrend

Outdoor en indoor

Als leverancier van Jati & Kebon tuinmeubelen zorgen wij voor een sfeervolle en stijlvolle en bovenal comfortabele buitenruimte. Met het exclusieve assortiment van Jati & Kebon wordt uw tuin een volwaardige buitenkamer.

Ruim assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan tuinmeubelen om buiten meer en beter te genieten. U vindt bij ons stoelen, ligstoelen, tafels, bijzettafels, zonnebedden en loungesets.

Voor liefhebbers van een moderne, strakke stijl in sterk en licht aluminium. Karaktervol teak voor wie houdt van puur natuur. In gevlochten wicker voor elegantie én onderhoudsgemak. Ons assortiment tuinmeubelen van Jati & Kebon is eindeloos!

Moderne strakke stijl

Onze tuinmeubelen passen in elke strakke tuin of andere buitenruimte zoals een dakterras of groot balkon. Heerlijk elegant genieten!

Loungesets

Heerlijk genieten op onze design loungesets in uw tuin, balkon of dakterras.

Tuin sets

Met de complete tuinsets kunt u dagelijks genieten van een heerlijk diner of uitgebreide lunch in uw tuin.

Loungers

Lekker luieren met onze prachtig ontworpen loungers. Met deze ligstoelen voor buiten geniet u elke dag weer.

Aluminium loungeset tuin

De aluminium tuinmeubelen van Jati & Kebon zijn licht en sterk, duurzaam en bestand tegen corrosie. Alle tuinmeubelen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en door middel van innovatieve en beproefde fabricagetechnieken. Het resultaat hiervan? Eigentijdse ontwerpen met een bescheiden, elegante schoonheid die naadloos versmelten met elke bouwstijl. Van klassiek tot ultramodern. Met hun lichtgewicht frames zijn aluminium tuinmeubelen gemakkelijk te verplaatsen. De aluminium ligstoelen passen zowel op een stads dakterras als een zonovergoten patio.

Aluminium combineren met andere materialen kan ook goed. Teak met aluminium geeft een klassiek, stijlvol en elegante look. Het weerbestendige Textileen benadrukt de luchtige look van het frame en garandeert prettig zitcomfort.

Moderne strakke stijl

Water bestendig textileen benadrukt het lichte gewicht van de stof, terwijl het comfort wordt gegarandeerd.

■ U vindt bij ons stoelen, tafels en loungesets.
En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden – alles om buiten méér en beter te genieten. In sterk en licht aluminium voor liefhebbers van een moderne, strakke stijl. In karaktervol teak voor wie houdt van puur natuur. In gevlochten wicker voor het beste van twee werelden: elegantie én onderhoudsgemak.
■ Het assortiment tuinmeubelen van Jati & Kebon is eindeloos.
■ U vindt bij ons stoelen, tafels en loungesets.
En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden
■ U vindt bij ons stoelen, tafels.
En ook ligstoelen, bijzettafels en zonnebedden – alles om buiten sterk en licht aluminium voor liefhebbers van een moderne, strakke stijl. In karaktervol teak voor wie houdt van puur