Chat with us, powered by LiveChat __SpaTrend® - The Lifestyle Company - OPEN DAY 2018 - SpaTrend
  • Open Day 2018

    Waardebon van 300€ bij aankoop van uw Spa of 150€ bij aankoop van uw
  • Open Day 2018

    Waardebon van 300€ bij aankoop van uw Spa of 150€ bij aankoop van uw
  • Open Day 2018

    Waardebon van 300€ bij aankoop van uw Spa of 150€ bij aankoop van uw

jacuzzi’s

tuinmeubelen

sauna’s

grill, bbq

OPEN DAY

Meld je aan voor dit evenement en ontvang een waardebon van 300€ voor één van onze spa’s of een korting van 150€ op één van onze grills op deze Opendeurdag

SpaTrend Super Saturday®: 24 November 2018
«« meer informatie »»

Heeft u altijd al gedroomd van een Jacuzzi in uw eigen tuin maar nog nooit de perfecte spa gevonden? Bezoek onze showroom in STEK87 in Valkenswaard en ontdek de wereld van moderne ontspanning. Tijdens de open dagen hebben we verschillende speciale aanbiedingen voor u op onze topmodellen Jacuzzi’s, buitenmeubelen en andere buiten accessoires zoals sauna’s en grills.
Laat ons uw vragen beantwoorden tijdens uw bezoek en een kop koffie. Met seizoensproducten en persoonlijke aanbiedingen willen we samen met u op zoek naar de perfecte spa waar u nog jaren plezier van heeft.

We zijn er trots op deze erkenning te ontvangen van Hot Spring. Het laat zien dat de verkoop en services uitstekend zijn in de hele wereld.

Het SpaTrend-team werd verkozen om in 2017 de beste jacuzzi dealer van het jaar te zijn. We ontvingen deze prijs voor onze uitstekende verkoopprestaties en klanttevredenheid.

Als een van de belangrijkste Jacuzzi centra van Europa volgen we de internationale trends op de voet en zoeken we naar de meest innovatieve oplossingen die uw levensstijl voorgoed zullen veranderen.

In mei 2018 hebben wij onze showroom in Valkenswaard geopend. U kunt ons afspraak bezoeken om uw nieuwe Jacuzzi te komen bezichtigen, voelen en te ervaren! U kunt op onze website een impressie krijgen van hoe uw nieuwe Hottub eruit kan komen te zien.